Válogatás a kamrából
„Gasztronómiai kalandtúra” kedvenc termelőink legfinomabb alapanyagaiból
80 %-ban helyi gazdaságok és manufaktúrák egyszerű, de nagyszerű finomságait találod a tálon
20%-ban „vendégek a kamrában”. Ebbe ugyanúgy belefér a nyírmeggyesi mangalica szalonna, mint a kedvenc holland sajtunk.
Reggel a kávéd mellé, este a borodhoz vagy pezsgődhöz. Napközben mindkettőhöz. 🙂
A „kötelező megkóstolni” termék, ami úgy tette fel a Róka és Mackót a hazai gasztro térképre, hogy egyikünk sem ért a vendéglátáshoz.
De ilyen alapanyagokkal nem nehéz, mondhatnátok, és igazatok is lenne
„Gasztronómiai kalandtúra” kedvenc termelőink portékáiból válogatva:
kovászos kenyér, házi kencék, érlelt sonka, füstölt kolbász, szalámi vagy egyéb “disznóságok”, sajtok Örménykútról,
friss idényzöldségek a helyi kertekből vagy savanyított finomságok télvíz idején.
Reggel a kávéd mellé, este borhoz vagy pezsgőhöz. Napközben pedig csak tőled függ, mivel kéred…