Marketing UNAS-webáruházaknak

Jobb webáruházat, magasabb konverziót, eredményesebb hirdetéseket és nagyobb bevételt akarsz?

Érdekel, hogyan lehet tovább növelni a vásárlóid számát? Többszörösére emelni a bevételedet és a profitod?

Kiss Gergő

Webáruház marketing és növekedési specialista

Foglalj időpontot egy ingyenes, 30 perces online start konzultációra!

Árajánlatot kérnél, Facebook vagy Google hirdetés kezelésre? Vagy érdekelne, hogy hogyan tudnám megsokszorozni a webshopod bevételét? Vagy már tudod, hogy velem akarsz dolgozni?

Bármelyik igaz rád az első lépés egy 30-45 perces ingyenes kötelezettség mentes konzultáció velem!

A konzultáción átnézzük a jelenlegi helyzeted és a céljaid. A webshopod jelenlegi teljesítménye alapján pedig megmutatom neked azokat a területeket, amin fejleszteni kell, hogy végre elérd a bevételi célodat. Miért érdemes még jelentkezned:

A 30 perces online konzultáció teljesen ingyenes!
A konzultáción átnézzük a Te webshop marketing kihívásaid és lehetőségeid!
Megmutatom, min és hogyan kell változtatnod a bevételi célod eléréséhez!
A 30 perc végére érteni fogod, hogy mi okozza az elakadást és mit kell tenned mostantól!
Nem akarok neked semmit eladni! Ha úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom a lehetőséget.

Már évek óta foglalkozok marketinggel és volt egy olyan kényszer képzetem, hogy én egy jól tájékozott marketinges (is) vagyok. És aztán találkoztam Gergővel…

Minden, amiről korábban azt hittem, hogy modern és naprakész tudás, egyszerre pusztán távoli délibábnak tűnt. A nagy kép kicsiny darabja, ami önmagában csak részeredményeket hozott. Gergő megmutatta, hogy mi van a függöny mögött.

Rendszerek, technológia, mérhető hatékonyság. És persze iszonyat tudás és tapasztalat. Csak azt tudom javasolni, hogy ha valódi, átütő megoldást szeretnél, bátran keresd Gergőt, és foglalj időpontot most. Minden elpocsékolt nap, a te veszteségedet növeli. És ez az, amit nem engedhetsz meg magadnak!

Barsy Csaba
Kereskedelmi vezető Momert Zrt.

Miért működik jobban a módszerünk, mint amiket eddig kipróbáltál?

Figyelj, elmagyarázom és meg fogod érteni, csak olvass tovább:

Mivel itt vagy, ezért tudod, hogy marketingezni kell. Tudod, hogy kell a SEO a Facebook és Google hirdetések, hírlevelezés és posztolni sem ártana. Sőt a webáruház konverziós arányán is kellene javítani és még van vagy 10-20 marketing feladat, amit meg kellene csinálni. 

De a bevételed nem csak a SEO-n a Facebook-on, A Google hirdetéseken múlik!

Összesen 9 terület van, amin jól kell teljesítened ahhoz, hogy látványosan nagy számban jöjjenek a vásárlók. Ezek a területek mind mind egymásra épülnek és fontos a helyes sorrend!

Tehát ha össze vissza terv és rendszer nélkül dolgozol a webshopodon és dolgozol együtt marketingesekkel, akkor az egészből káosz lesz. Az én módszeremmel ezt a káoszt előzzük meg és ezen a 9 területen dolgozunk. Lépésről lépésre szüntetjük meg az akadályozó tényezőket.

Görgess tovább megmutatom a legfontosabb 7 területet!

Ha az alábbi 7 területből többnél is hiányosságaid vannak, akkor a webshopod szinte nulla közeli teljesítménnyel üzemel.

1. Marketing terv: Nincs egy jól átgondolt marketing terv a következő 6 hónapra, hanem csak hasra ütés szerűen folyik a marketing. Így nincsenek elérendő cél számok, nincsenek kampányok, amikre lehetne építkezni.

2. Hirdetések minősége: A hirdetések nem stratégia alapján készülnek, és nem megfelelő optimalizálással készülnek így túl magas áron szerzed meg a vásárlókat.

3. Webáruház konverziós aránya: A webáruház rosszul van felépítve, sok benne a hiba így nagyon alacsony a konverzió képessége, 1000 látogatóból 10-30-50-nél kevesebb vásárlás történik. Így a vásárlók akár felét elveszted.

4. Pontatlan, hiányos analitika: Nincsenek beépítve, vagy ha be vannak, akkor is nem megfelelően vannak beállítva a webáruház teljesítményének méréséhez szükséges eszközök. Így nem lehet megmondani, hogy pontosan mivel van gond és min kellene fejleszteni.

5. Alacsony kosárérték: A Nem teljes termékkínálat és a ki nem használt UNAS funkciók miatt alacsony a kosárérték. Így alacsony lesz a hirdetések megtérülése és nem keletkezik elég profit a cég eltartására.

6. Adatbázis hiánya: Ha nem építesz adatbázist és nem kommunikálsz rendszeresen. Akkor nem lesz egy aktív nagy érdeklődő adatbázisod, akinek lehetne folyamatosan kommunikálni és újra meg újra eladni nekik. Így a lehetséges bevételeid 20-30%-át elveszíted!

7. Automata folyamatok: Végesek az erőforrások és sokmindent lehet automatizálni! De ha nincsenek automata után követő folyamatok sem hirdetésekben, sem Email-ben, hogy a kosárelhagyókat vásárlásra, a meglévő vásárlókat értékelésre, vagy újravásárlásra ösztönözd. Akkor elesel a lehetséges bételeid 10-30%-ától!

Miért lesz eredményesebb a vevőszerzésed a rendszeremmel? Számoljunk utána!

A különböző marketing ügynökségek, vagy szakértők, vagy ha Te csinálod a marketinged, akkor Te is szinte mindig csak rész területekkel foglalkoznak. Hirdetések, SEO, posztolás, hírlevél stb… Azonban a legtöbb webáruháznál hiányoznak a stabil alapok és nincsenek összehangolva a különböző rész területek.

A megfelelő alapok és az összehangolás nélkül nem lesz hatékony a kommunikáció, a webshop, vagyis az értékesítés! 

Az én rendszerem lényege, hogy teljes egészében vizsgálom a webshopodat és komplex megoldást nyújtok, hogy megsokszorozzuk a bevételeidet. De számoljunk egy kicsit. Az alábbi táblázat megmutatja, hogy mit lehet elérni 3 hónap fejlesztést követően. 

(Ezek kerekített értékek, de egy ügyfelünk növekedését mutatja be)

A kiinduló hónap: Itt még javarészt rossz minőségű látogatókat hoztak a hirdetések és a weboldal tele volt hibákkal, rossz volt az ajánlat és nem volt megfelelő a kommunikáció, ezért alacsony volt a konverziós arány.

1. Hónap: Javítottunk a hirdetések minőségén és kijavítottuk a webáruházban lévő konverziós hibákat. Valamint beépítettünk egy csomó konverziót és kosárértéket növelő elemet a webshopba. Aminek a hatására egy kicsit visszaesett a látogató szám, de növekedett a konverziós arány és növekedett az átlagos kosárérték.

2. Hónap: Itt növeltük a marketing budgetet és kiterjesztettük a hirdetéseket ezáltal jóval magasabb volt a látogató szám. Még tovább finomítottuk a webáruház folyamatait és elkezdtünk időszakos akciós kampányokat futtatni meleg célközönségek számára. Így növekedett a konverziós arány és az átlagos kosárérték is. Valamint beépítettünk automata folyamatokat a webshopba. 

3. hónap: Tovább növeltük a marketing budgetet és továbbra is heti szinten készítettünk újdonságokról, akciókról kampányokat meleg célközönségnek és a régi vásárlóknak. Valamint itt már működtek az automata folyamatok is, amikkel még tovább növeltük a látogató számot, a konverziós arányt, és a kosárértéket is. 

2,84 X bevétel növekedés 3 hónap alatt!

20 éve működő vállalkozásom van. A világban történő változások ráébresztettek,hogy a fizikai bolt mellett elengedhetetlen az online jelenlét.

Felkerestem egy elsőre profinak tűnő marketingest, akiről sajnos kiderült hogy a profizmus csak látszat volt. 1 év kudarc után már majdnem feladtam. Ekkor rátaláltam a Konverzió huszárra. Rengeteg videójukat megnéztem amiből úgy láttam tudják mit csinálnak.

A közös munka már a második hónaptól pozitív változást hozott ami azóta tart. Ez visszaadta a lendület nekem és a vállalkozásomnak is. Nagyon elégedett vagyok a hozzáállásukkal, a kommunikációjukkal és nem utolsó sorban az eredményekkel amit elértek.

Jó szívvel ajánlom Őket mindenkinek aki profi csapattal szeretne dolgozni és valódi eredményt akarnak!

Kunvári Péter
Ügyvezető - www.suzukigyal.hu

Hogyan tudnál a jövőben Te is ehhez hasonló eredményeket elérni?

  1. Először is teljesen rendbe kell tenned a marketinged alapjait! Az ajánlatod, a kommunikációd, a célcsoportokat stb…
  2. Ezután rendbe kell tenni a webáruházad, hogy képes legyen kiemelkedő konverziós arányt elérni!
  3. Ha ezek megvannak, akkor jöhet a hirdetések és a SEO. Ki kell alakítani egy stratégiát és ez alapján skálázni és Optimalizálni kell a hirdetéseket!
  4. Ha ez is megvan, akkor rá kell feküdni a kosárérték növelésére, hogy magasabb legyen a bevétel és profit a cégben!
  5. És ezek után pedig be kell építeni a rendszerbe az automata folyamatokat és rá kell venni a kosárelhagyókat, hogy vásároljanak és a régi vásárlókat, hogy értékelést adjanak le és újra vásároljanak. 

Mi történik, akkor ha ezeket mind megteszed és 2-3-4 szeresére növekszik a bevételed? Akkor végre elérheted azt a stabilitást és függetlenséget, szabadságot, amire most is vágysz!

Foglalj időpontot egy ingyenes, 30 perces online start konzultációra!

Ami kötetlen és ami után egy tervet kapsz tőlem a folytatáshoz!

   Mit kell tudnod a konzultációról?
A 30 perces online konzultáció teljesen ingyenes!
A 30 percben átnézzük a Te webshop marketing kihívásaid és lehetőségeid!
Megmutatom, min és hogyan kell változtatnod a bevételi célod eléréséhez!
A 30 perc végére érteni fogod, hogy mi okozza az elakadást és mit kell tenned mostantól!
Nem akarok neked semmit eladni! Ha úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom a lehetőséget.

Az alábbi naptárban válaszd ki a konzultáció időpontját és válaszold meg a konzultációhoz szükséges kérdéseket.

Így tudsz időpontot foglalni

1. Válaszd ki a napot és az időpontot majd kattints a piros Confirm gomra.
2. Add meg a kapcsolati adataid és töltsd ki a további kérdéseket is.
3. Ha kitöltöttél mindent, kattints a piros Schedule Event gombra.

Ez történik utána

Miután jelentkeztél átnézem a válaszaid és ha megválaszoltad a kérdéseket, akkor elfogadom a jelentkezésed. Erről kapni fogsz egy válasz Emailt.

Majd a konzultáció napján is kapni fogsz egy Google Meet meghívó Emailt amiben benne lesz a megbeszélés linkje.

Mit mondanak rólunk azok, akikkel már együtt dolgoztunk?

Számunkra nem csak az eredmények fontosak, hanem a partnerekkel, ügyfelekkel való jó kapcsolat. Mindig arra törekedünk, hogy jó munkakapcsolatot alakítsunk ki.

Cégem indulásakor, 2014-ben is céljaim között szerepelt egy webshop elindítása, aztán a COVID okozta gazdasági nehézségek, és a boltbezárás alatt gyorsultak fel az események.

A mai világban az üzleti sikerhez nem elegendő egy meglévő fizikai üzlet, hatalmas lehetőségek rejlenek az Internetes kereskedelemben. Az indulás utáni második évben azt éreztem, hogy elértük a tőlem telhető maximumot, nem emelkedik a napi rendelésszámunk. Ha tovább akarunk növekedni, ki kell szerveznem a marketinget, mert sem a tudásom, sem az energiám nem elegendő a továbbfejlődéshez - ismertem fel a helyzetet.

Több helyről kértem ajánlatot, Gergőéké volt a legszimpatikusabb, akik a felesleges körök helyett konkrét tervet, és lépéseket tettek elém. A számok azt mutatják, hogy helyes döntést hoztam, már néhány hónap alatt látványos előrelépést értünk el az eladások terén.

Bízom benne, hogy együttműködésünk további üzleti sikereket hoz cégemnek, és sikerül közelebb kerülnünk a piacvezetőkhöz.

Pajewski László
Ügyvezető - www.marlin.hu

Ezek a “KonverzióHuszár”-os srácok tényleg mesteriek a webáruházmarketingben! Pár kardcsapással elérik a kitűzött célt úgy, hogy már előre tudják a következő utáni cél eléréséhez szükséges lépéseket. 

Számunkra fontos volt, hogy olyan partnerrel dolgozzunk együtt, aki nem csak beszél róla, de tudja is mit, miért és hogyan kell úgy létrehozni, hogy az konverziót generáljon. Ezenkívül még az is fontos volt, hogy a mi üzleti stratégiánkat be tudják építeni az ő marketing stratégiájukba és rendszerükbe.

Több céggel is próbáltuk már a közös munkát korábban, de ilyen eredményeket még senki sem ért, mint amit velük elértünk. Ők már bizonyítottak!

Germán Ferenc
Tulajdonos - infotipp.hu

Ahogy növekedett az Interbolt.eu vállalkozásom, egyre jobban szükségét láttam egy online marketing stratégiában jártas partnernek, hogy a növekedésünk gyorsabb és hatékonyabb legyen.

Több marketing vállalkozással is egyeztettünk, de messzemenőleg ők voltak a legjobb választási lehetőség.

Az együttműködésünk 1 hónapja után már kézzel fogható volt az eredményességük, ami azóta is töretlenül halad előre a siker útján! Így több év munkakapcsolat után is őket választanám!

Tüttő István
Tulajdonos - Interbolt.eu

Gergő és Jenő segítettek a nulláról elindítani a webáruházamat és komoly eredményt értünk el már a harmadik hónapra.

Hozzáértésük és tapasztalatuk maximális bizalmat generált. Hálás vagyok, hogy megismerhettem őket, mert nem csak a szolgáltatást kapom tőlük, hanem egy igazán kötetlen, baráti kapcsolat is kialakult közöttünk.

A jövőben is úgy tervezem, hogy igényelni fogom mentor programjukat, kezdő vállalkozóként a legnagyobb segítséget ŐK biztosítják nekem.

Hajni
Tulajdonos. Pakkecske.hu

Ki vagyok én? Olvass tovább ismerj meg jobban!

Kiss Gergő - KonverzióHuszár

Webáruház marketing és növekedési specialista

Helló! Én Kiss Gergő vagyok, 2009-óta foglalkozok marketinggel. Két évig voltam egy piacvezető, közel egy milliárd Forintos forgalmat csináló webáruház marketing vezetője, így belülről láttam minden folyamatot és problémát.

Csomagoltam termékeket, felvettem az ügyfélszolgálatos telefont és csináltam a marketinget.

Amíg ott voltam, minden évben megdupláztuk a bevételünket és szinte mindent megtanultam a webáruházak működéséről.

Ezután 2017-ben Jenővel létrehoztunk a KonverzióHuszárt ami egy webáruházakra specializálódott marketing ügynökség. Amiben az ügyfeleink nagy része több száz milliós vagy több milliárdos árbevétellel rendelkezik.

A cégben én felelek a Facebook hirdetések sikereségéért én csinálom a Facebook hirdetési fiók auditot, a webáruház konverziós elemzéseket és a Webshop marketing analíziseket is.

Nap mint nap dolgozok ügyfeleink marketing stratégiáján és Webáruház fejlesztési terveken. 

Valamint én készítem a KonverzióHuszár Tudástér tananyagait is. Igen ez elég sok feladat, de imádom a Webáruház marketinget. 

Találkozhattál már velem marketing konferenciákon, vagy az UNAS blogján és YouTube csatornáján is, ahova webáruház marketing tartalmakat készítek.

Vagy a KonverzióHuszár zárt Facebook csoportban, ahol heti szinten tanítom a webáruház tulajdonosokat a sikeres webshop marketingre. 

Többmilliós bevételnövekedés! Milyen eredményeket érünk el a webáruház marketing programunkkal ügyfeleinknél?

Ismert nagy webáruház Facebook hirdetése - 2021 Novemberi adatok

Jó példa, hogy elképesztő eredményeket is el lehet érni, akkor ha egy webáruház ismert és nagyon komolyan ki van dolgozva minden folyamata. Ez több éves optimalizálás eredménye. Természetesen ez egy kiugró példa, de hosszú évek kemény munkájával akár ez is elérhető.

Átlagos webshop Facebook hirdetése - 2022 Januári adatok

Teljesen átlagos de jónak mondható webáruház Januári a nagy Decemberi hajrát követő eredményei. Az elsődleges cél, hogy mindig 20-as ROAS felett maradjon a megtérülés. Ezt Januárban is sikerült tartani.

Régóta működő webshop - Google Ads kampánya

Elsőnek azt gondolom, hogy érdemes megnézni mit lehet elérni egy régóta működő webáruháznál, pár nap alatt egy nagy kampánnyal. Természetesen ez egy kiugró példa, de hosszú évek kemény munkájával akár ez is elérhető.

Friss pár hónapos webáruház - Google Ads kampánya

Ennél a webshopnál a nulláról kezdtük a hirdetéskezelést ezek már a második hónap eredményei. Ha jók a termékek és jó a webáruház, akkor gyorsan jó eredményeket lehet elérni.

Foglalj időpontot egy ingyenes, 30 perces online start konzultációra!

Kattints a kék gombra, és foglald le az időpontod,
hogy együtt dolgozhassunk a webshopod sikerén!